Lunch (måste förbeställas vid registrering)
Sopplunch inkl smör, bröd och kaffe/te 36 kr
Sopplunch serveras varje dag mellan 12.00-13.00 efter serveringstid finns det möjlighet att köpa resterande portioner. Det kommer finnas vegetarisk, glutenfri och laktosfri kost, var noggrann med att uppge dina behov vid anmälan.
Var medvetna om att menyn kan förändras något, beroende på omständigheter.
OBS!! Ingen mat kommer serveras utan matbiljetter som fås vid incheckning.

 Meny

Lördag: Rotsaksgryta

Söndag: Picknickbankett, 15.00 (se meny under ”Feasts”)

Måndag: Kyckling och citrongryta

Tisdag: Tomat och linsgryta

Onsdag: Gulash

Torsdag: Lammgryta med torkad frukt

Fredag: Pannbiff med potatismos lingon och stekt lök

Lördag: Pastasallad med kyckling och grönsaker (serveras på Hovdala)

 

Picknick korgarna återkommer!

Pick-nick korg Basic 110 kr p/p
Kycklingklubbor
Bröd/knäcke
Ägg
Smör
En marmelad
Frukt
En stor bit hård ost
En stor bit brie el likn
Korvkrans

Lyxig pick-nick 150 kr p/p

Som ovan med följande tillägg

Rökt viltkött torkade korvar beroende på tillgång
Ytterligare 2 mjuka ostar
1 flaska lemonad
Mjuk ingefärskaka
Kola snittar
Minst fyra personer per beställning. Beställ en korg med godsaker, lagom för att ersätta en lätt lunch eller som ett extra gott mellanmål. Hämtas i köket innan eller efter lunch, packas i papper, eller korg om ni lämnar in en namnad sådan på förhand.

(obs! Finns mån-fre, måste förbokas och betalas två dagar innan)

 

Lunch (has to be pre-ordered upon registration)
Soup lunch including bread, butter and coffee/tea 36 Kr
Soup lunch will be served between 12.00-13.00, after that, there will be a limited opportunity to purchase remaining servings. We will cater for vegetarians, lactose intolerant and gluten intolerant people. Dietary requirement has to be noted upon registration. Keep in mind that the menu may be adjusted. OBS! No dinner will be served without dinner tickets that you will get at check-in.

 

 

Menu

Saturday: Root vegetables stew

Sunday: Picknick style feast, 3pm (see menu under ”Feasts”)

Monday: Chicken and lemon stew

Tuesday: Lentil and tomato stew

Wednesday: Gulash

Thursday: Lambstew with dried fruits

Friday: Hamburgers with mashed potatoes, lingonberries and fried onion.

Saturday: Pasta Salad with chicken and veggies (served at Hovdala)

 

Pick-nick baskets are back!

Pick-nick basket Basic 110 SEK p/p

Chicken drumsticks
Bread/hard bread
Boiled eggs

Butter
One jar of marmalade
Fruits
One large piece of hard cheese
One large piece of  brie or similar
A ring of  sausage

 

Luxurious pick-nick 150 SEK p/p

As above with addition of

Smoked game and dried sausage depending on availability
Two more soft/fresh cheeses
1 bottle of lemonade

Soft ginger spongecake
Caramel cookies

 

Minimum of four per basket.

The basket works as a moderate lunch or heavy snack.  Order at least two days ahead and fetch in kitchen, the picknick will be packed in paper bags or in your personal basket.

(Note! Available mon-fri, you must preebook and pay two days ahead)

Visby 2007